Om oss

Janne Mesel

Janne Mesel

— Janne (54) har 20 års erfaring som leder- og organisasjonsutvikler i en rekke bransjer og virksomheter både i offentlig og privat sektor.

— Hun har solid erfaring fra både mellomleder- og topplederutvikling, samt bred erfaring fra utvikling av ledergrupper og lederveiledning, samt som fasilitator av ulike typer medarbeider, mål- og teamutviklingsprosesser.

— Janne utfordrer det essensielle i prosesser med varme, menneskelighet og tillit.  Hun er dyktig på å raskt sette seg inn i organisasjonens utfordringer, og knytter de relasjonelle utviklingsprosessene til de strategiske og forretningsmessige overordnede mål for virksomheten.

— Janne er utdannet master i organisasjons psykologi og har en bachelor i økonomi og administrasjon samt prosjektledelse.  Janne har spesialisert seg innen coaching og prosessledelse på individ og organisasjonsnivå, med solid og lang erfaring innen konflikthåndtering og stressmestring. Hun er også lisensiert og godkjent Lightning Process-instruktør gjennom Phil Parker Training Institute samt diploma in hypnotherapy og NLP.

— Hun har styreerfaring fra flere eiendomsselskaper og konsulentselskaper og innehar et solid nettverk både regionalt og nasjonalt.

— Janne har vært ansvarlig for utdanning i prestasjonscoaching på individ- og teamnivå i snart 20 år. Nærmere 1500 ledere har vært gjennom dette programmet, blant annet i samarbeid med Universitetet i Agder.